Tilanne ArkkitehditTilanne Arkkitehdit

Tilanne Arkkitehdit

Referenssit

Alla viimeisimmät kohteet eri kokoluokista. Lisää kunkin kokoluokan kohteita on alla olevien linkkien takana. Klikkaa kuvia, niin näet ne suurempina ja myös lisää kuvia kohteista.

Olen tietoisesti jättänyt Vanhan Porvoon kohteet referenssiluettelosta pois, koska niiden esittäminen valokuvin menee mielestäni yksityisyyden rajan väärälle puolen. Kevääseen 2010 mennessä näitä erilaisia uudisrakennus, korjaus, laajennus, käyttötarkoituksenmuutos yms. kohteita on kertynyt seitsemän kappaletta.


Kokoluokka S

As Oy Cygnaeuksenkatu 16 jätekatos

CygnaeuksenkatuSuunnitteluvuosi: 2009
Tehtävät: arkkitehti- ja pääsuunnittelijan tehtävät

Vanhan betonisen jätekatoksen tilalle suunniteltiin hieman tilavampi jätetila ja polkupyöräkatos.

Cygnaeuksenkatu 3Cygnaeuksenkatu 2Cygnaeuksenkatu 1


» Lisää kohteita kokoluokassa S

Kokoluokka M

Okt Laine

Suunnitteluvuosi: 2008-2010
Tehtävät: arkkitehti- pääsuunnittelu

Jälleenrakennuskauden kaava-alueen reunatontin täydennysrakentamista. Rakenneratkaisuna teräspaalut ja puurunko. Sisätilojen erikoisuutena kaksikerroksinen sauna.


» Lisää kohteita kokoluokassa M

Kokoluokka L

As Oy Kymintie 40-42

Suunnitteluvuosi: 2008-2009
Tehtävät: alihankintana arkkitehti- ja pääsuunnittelu, lisäksi pääosa valvojan tehtävistä ja osa rakennuttajan tehtävistä

Neljän asunnon asunto-osakeyhtiön ylimpien asuntojen täydellinen saneeraus, rakenteiden vahvistus ja ullakon käyttöönotto. Koko taloyhtiön vesi- ja viemärirunkoputkien uusiminen ja ilmanvaihdon järjestelyt. Alueella on kaupunkikuvan suojeleva  asemakaava, joka kuitenkin mahdollisti katonlappeen aukottamisen sisäpihan puolelta.


» Lisää kohteita kokoluokassa L